Натуральна пастила - не тільки смачні, але і корисні ласощі.
Оскільки пастила готується при мінімальній температурі, в ній зберігаються всі корисні речовини свіжих продуктів. Вона містить не лише вітаміни, мінерали та амінокислоти, а й природний пектин – кращий сорбент токсинів.
Для приготування смачної і яскравої пастили в Ezidri, Вам знадобляться тільки свіжі фрукти, овочі або ягоди, без додавання консервантів, загусників, барвників, штучних підсолоджувачів та іншої "хімії".
Пастилу готують з яблук, груш, персиків, бананів, хурми, слив, томатів, кабачків, полуниці, малини, чорниці, смородини, йошти, гарбуза і багато чого іншого. Вибір, з чого зробити пастилу, обмежений тільки Вашою фантазією.
Добре виходить пастила як з одного компонента (томатна, бананова), так і мікси з ягід і фруктів (банан-полуниця, персик-гарбуз, яблуко-чорниця) та багато інших. Часто в пастилу додають подрібнені горіхи, насіння, трави та спеції.
Висушена пастила зменшується в 8-10 разів в розмірі, тому її легко зберігати і зручно брати з собою.
Для цього готовий рол розріжте і оберніть харчовою плівкою.
Пастила містить тільки натуральну солодкість, тому її можна вживати дітям до 3-х років, вагітним, тим, хто дотримується дієтичного або здорового харчування.