На столе лежит клубника, голубика, малина, киви, черешня, абрикос, апельсин, персик, ананас и фруктовая, а также ягодная пастила высушенная в сушилке

Свежие фрукты, ягоды и пастила на столе

Пастила -

висушене фруктове, ягідне або овочеве пюре,

частіше зі свіжих фруктів і овочів, але також використовують термічно оброблені продукти.

Натуральна пастила - не тільки смачні, але і корисні ласощі.
Оскільки пастила готується при мінімальній температурі, в ній зберігаються всі корисні речовини свіжих продуктів. Вона містить не лише вітаміни, мінерали та амінокислоти, а й природний пектин – кращий сорбент токсинів.

Для приготування смачної і яскравої пастили в Ezidri, Вам знадобляться тільки свіжі фрукти, овочі або ягоди, без додавання консервантів, загусників, барвників, штучних підсолоджувачів та іншої "хімії".

Пастилу готують з яблук, груш, персиків, бананів, хурми, слив, томатів, кабачків, полуниці, малини, чорниці, смородини, йошти, гарбуза і багато чого іншого. Вибір, з чого зробити пастилу, обмежений тільки Вашою фантазією.

Добре виходить пастила як з одного компонента (томатна, бананова), так і мікси з ягід і фруктів (банан-полуниця, персик-гарбуз, яблуко-чорниця) та багато інших. Часто в пастилу додають подрібнені горіхи, насіння, трави та спеції.



Висушена пастила зменшується в 8-10 разів в розмірі, тому її легко зберігати і зручно брати з собою.
Для цього готовий рол розріжте і оберніть харчовою плівкою.

Пастила містить тільки натуральну солодкість, тому її можна вживати дітям до 3-х років, вагітним, тим, хто дотримується дієтичного або здорового харчування.

Готувати пастилу дуже легко:

М'які фрукти або ягоди, такі як хурма, малина, банан досить розім'яти виделкою до кашоподібного стану. Для твердих фруктів (яблуко, нектарин, груша) краще використовувати блендер.
Після отримання однорідного пюре, вилийте його на злегка змащений олією суцільний піддон.
Встановіть наповнені лотки на сушильний апарат Ezidri і ввімкніть режим 55°С . В середньому процес сушіння займає 8-10 годин, найзручніше ставити пастилу на ніч. Готова пастила легко гнеться і не прилипає до рук.
Згорніть висушений лист пастили в трубочку або наріжте на сегменти і оберніть харчовою плівкою. Зберігати в герметичному контейнері в темному, прохолодному місці.