Подготовка свежих ягод к сушке, клубника, апельсин, ежевика

Как сушить ягоды в сушилке Изидри

Як почати сушити


Вітаємо Вас з придбанням універсального сушильного апарату ТМ Изидри, який зробить процес сушіння фруктів, овочів, зелені, м'яса, риби, грибів і пастили максимально простим і зручним.

Як почати сушити
Як почати сушити
Як почати сушити

1. Вимийте продукти, які Ви будете сушити.

2. Видаліть кісточки, гілочки, шкірку, все те, що не вживається в їжу в свіжому вигляді.

3. Наріжте на рівні часточки, шматочки товщиною 5 мм.
Для прискорення процесу можна використовувати слайсер або терку, а для швидкого очищення від шкірки і видалення серцевини у яблук - Peeler.

4. Розкладіть нарізані шматочки на лоток в один шар.

5. Увімкніть сушилку Изидри, виставте необхідний час і температуру.

6. Після закінчення заданого часу, зніміть готовий продукт, дайте йому охолонути і складіть в скляні банки.

7. Для приготування пастили, збийте в блендері фрукти або ягоди до стану пюре, вилийте на трішки змащений олією піддон і залиште сушиться на ніч.
Більш докладно про пастилу